Michelinster voor De Heeren van Harinxma in Beetsterzwaag

De nieuwe Michelingids met daarin de beste restaurants van Nederland wordt vandaag gepresenteerd in het De Lamar Theater in Amsterdam en daarbij is er goed nieuws voor De Heeren van Harinxma in Beetsterzwaag: zij krijgen vandaag één Michelinster! Het restaurant van het landgoed Lauswolt in Beetsterzwaag is één van de zeven restaurants in Nederland die vorig jaar niet op de lijst stonden. De Groene Lantaarn in Zuidwolde behouden hun twee sterren en ook De Librije in Zwolle en De Leest in Vaassen behouden hun drie sterren. Verder laat Michelin voor het eerst dit jaar geen sterren vervallen.

Elévé in Leeuwarden en Koriander in Drachten behouden dus ook hun Michelinster.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

Lees ook:Elévé in Leeuwarden en Koriander in Drachten behouden Michelinster
Lees ook:De Heeren van Harinxma in Beetsterzwaag hoogste Friese notering in de Lekker 500
Lees ook:Expedia Pioneer tipt Friesland als één van de leukste reisbestemmingen in Nederland
Lees ook:23 Friese restaurants bieden Foodiebag aan
Lees ook:Fietsroutenetwerk van Friesland als beste beoordeeld

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>