237.500 euro verdeeld in Leeuwarden met Postcode Loterij

Het zal je toch maar gebeuren. Staat Gaston ineens bij je voor de deur. Afgelopen week overkwam het inwoners van het Prins Clausplein en de Sjoerd Spanningawei in Leeuwarden. Daar viel de Straatprijs van de Postcode Loterij. Deelnemers met de postcode 8935DC wonnen in totaal gezamenlijk een bedrag van maar liefst 237.500 euro.
Op het Prins Clausplein werden door drie huishouden bedragen van 50.000 euro gewonnen, twee huishouden werden verrast met een bedrag van 25.000 euro en nog eens drie huishoudens krijgen elk 12.500 euro op hun bankrekening bijgeschreven. Daarnaast kreeg één van de winnaars van 50.000 euro ook nog eens een gloednieuwe BMW.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

Lees ook:Postcode in Lippenhuizen wint €100.000,-
Lees ook:Straat in Oudehaske verdeelt 1 miljoen Postcodeloterij-euro’s
Lees ook:PostcodeStraatprijs valt in Terband
Lees ook:Primera Burgum verkoopt lot waar 100.000 mee gewonnen is
Lees ook:Uittip 30 juli: PC Franeker

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>