Elske DeWall overhandigt cheque van 3600 euro aan Stichting Vrienden van Jonah

Vandaag wordt in Wolvega een benefietdag voor Jonah Veenstra georganiseerd door de Stichting Vrienden van Jonah. Een onderdeel van deze benefietdag is de ‘Ride out for Jonah’. Meer dan vijfhonderd motoren reden een speciale rit voor Jonah. Jonah reed zelf met zijn ouders voorop in een trike. Ook Elske DeWall reed mee en had aan het einde van de rit de eer om de cheque te overhandigen aan de ouders van Jonah. Met de ‘Ride out for Jonah’ werd 3600 euro opgehaald.

Wie is Jonah Veenstra?

In augustus 2014 is bij de toen driejarige Jonah Veenstra uit Wolvega Neuroblastoomkanker geconstateerd. Jonah heeft inmiddels het grootste gedeelte van zijn behandeling gehad, voor het laatste deel van de behandeling moet hij naar Amerika voor immunotherapie. De genezingskans wordt hiermee met 25% vergroot. De behandeling, die minimaal een half jaar gaat duren, wordt door de zorgverzekeraar vergoed, maar het verblijf van de ouders van Jonah niet. Daarom is er een stichting opgericht om de ouders van Jonah te kunnen ondersteunen. Deze stichting heeft inmiddels al meer dan 60.000 euro ingezameld. In totaal hoopt de stichting 100.000 euro in te kunnen zamelen. De benefietdag duurt nog tot 23.00 uur en vindt plaats in het Victoriapark in Wolvega.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

Lees ook:Sint Jacobiparochie zet zich massaal in voor zieke Emma (3)
Lees ook:Johan Derksen aangeklaagd door S.C. Heerenveen
Lees ook:Flitsoptreden van Wolter Kroes op station Leeuwarden
Lees ook:Voorverkoop VV Buitenpost – SC Heerenveen van start
Lees ook:Zieke 16-jarige neemt duet op met Syb van der Ploeg

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>