Rinsma Fashion in actie voor Nepal

Fashionwinkel Rinsma Fashion in Gorredijk zet zich de komende dagen in voor de getroffenen van de aardbeving in Nepal. Dat meldt de winkel op haar Facebookpagina. Voor alle aankopen die morgen (30 april), vrijdag (1 mei) en zaterdag (2 mei) gedaan worden doneert de winkel 10 euro aan Nepal. Daarnaast zal Rinsma Fashion alle donaties die op het rekeningnummer van de Stichting Nepal Rinsma Foundation binnenkomen verdubbelen.

Naaiatelier in Nepal

De kledingwinkel heeft nauwe banden met Nepal. In 2010 richtten zij de Stichting Nepal Rinsma Foundation op met als doel het verlenen van steun en hulp in welke vorm da ook aan projecten en activiteiten voor kansarme Nepalezen. Afgelopen november opende Rinsma Fashion een naaiatelier in Nepal. Dit gebouw is aardbevingsbestendig en staat dan ook nog overeind. In het pand worden momenteel mensen opgevangen.

Doneren voor Nepal

Wie wil helpen via de Stichting Nepal Rinsma Foundation kan een donatie overmaken naar rekeningnummer NL22RABO0322905966 t.n.v. Rinsma Nepal Foundation met vermelding van ‘Hulp voor Nepal’ of via de donatieboxen in de winkel.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook

Lees ook:Rinsma Fashion stopt met verkopen bont
Lees ook:Gerrie Dantuma ambassadrice van stichting Beautiful Gate
Lees ook:De Heeren van Rinsma opent vandaag in Gorredijk de deuren
Lees ook:Winkelier gezocht voor museumwinkeltje Fries Museum
Lees ook:Doutzen vertelt in RTL Late Night over reis naar Nepal

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>