Update: Morgen wél vaccinaties in Friesland

In tegenstelling tot eerdere berichtgeving gaan de BMR-vaccinaties voor negenjarigen en HPV voor 13-jarige meisjes wel door. Dat maakt de GGD Fryslân bekend op haar website. De GGD Fryslân zal geen gebruik maken van de Terumo-naalden. Dossier Eén Vandaag heeft gisteren aandacht besteed aan de Terumo-naalden. Van deze naalden zouden mogelijk kleine deeltjes lijm loslaten. De Inspectie voor de Gezondheidszorg gaat er uitgebreid onderzoek naar doen.

Friesland.blog.nl is ook te volgen op Twitter en Facebook!

Lees ook:Morgen geen vaccinaties in Friesland wegens terugroepactie injectienaalden
Lees ook:Omrop Fryslân Radio blijft marktleider in Fryslân
Lees ook:Enorm onderzoek naar taal in Friesland in 2018
Lees ook:Friese taal een straf van God?
Lees ook:Het Fries vijfde minderheidstaal op Twitter

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>