Politie doet onderzoek naar gedumpte vaten bij Beetsterzwaag

Zo’n dertig vaten met nog onbekende inhoud zijn gedumpt aan de Poostweg bij Beetsterzwaag. De Politie Fryslân vraagt getuigen die meer weten over de vaten of gezien hebben dat deze vaten gedumpt werden zich te melden. Vlakbij de vindplaats van de vaten bevindt zich een speelplaats voor kinderen. Volgens Omrop Fryslân heeft Staatsbosbeheer vanwege het feit dat er veel kinderen vlakbij de vaten spelen geen enkel risico genomen en direct de vindplaats afgezet met linten. Vaak wanneer er vaten worden gevonden in de natuur dan bevatten die resten van de productie van XTC.

Friesland.blog.nl is ook te volgen op Twitter en Facebook!

 

Lees ook:Verdachte ex-tbs’er mishandelde mogelijk nog twee vrouwen
Lees ook:Geen menselijke resten in tonnetje Ameland
Lees ook:Politie zoekt tips omtrent vermiste Gert-Jan Luimstra
Lees ook:Identiteit dode man bestelbus na publiceren foto’s bekend
Lees ook:Politie zoekt man met lederhosen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>