Politie op zoek naar groepje jongens na brand in Harlingen

Na de grote brand gisteren waarbij de kringloopwinkel van Omrin en Schelpenwinning Waddenzee in de as werden gelegd is de politie op zoek naar een groepje jongens dat tussen 4.00 en 5.00 uur is gezien in de buurt van de Hermeskade. Volgens een getuige waren de jongens in de naastgelegen woonwijk aan de Horscamp. De brand werd om 5.00 uur ontdekt. De politie is eveneens op zoek naar mogelijke andere getuigen. De politie is voor deze zaak bereikbaar op telefoonnummer 0900-8844.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

Lees ook:Politie op zoek naar getuigen na vondst dode hond in water
Lees ook:Dode puppy gedumpt in Leeuwarden – politie zoekt getuigen
Lees ook:Dokkumer snackwagen gestolen
Lees ook:Politie zoekt man met lederhosen
Lees ook:Politie zoekt getuigen brandstichting jongerencontainer Haulerwijk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>