Kringloopwinkel Omrin verloren gegaan bij brand Harlingen

De kringloopwinkel van Omrin in Harlingen is verloren gegaan bij de grote brand die momenteel woedt. Ook het bedrijfspand van Schelpenwinning Waddenzee is bij de brand verloren gegaan. De brandweer heeft inmiddels het sein brand meester gegeven. De rookontwikkeling is minder geworden, maar omdat de rook inmiddels lager hangt kunnen omwonenden nog wel last hebben van de rook.

De brand ontstond omstreeks 5.30 in een container naast het pand van Schelpenwinning Waddenzee. De brand sloeg al snel over naar het bedrijfspand en vervolgens ook naar de kringloopwinkel. De brandweer heeft uit alle macht geprobeerd twee tanks van Sonac met vet daarin te sparen. Deze worden momenteel nog nat gehouden. Hoe de brand is ontstaan is nog niet bekend, daar doet de politie onderzoek naar.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

 

 

Lees ook:Politie op zoek naar groepje jongens na brand in Harlingen
Lees ook:Weg richting Afsluitdijk dicht wegens grote brand in Harlingen
Lees ook:Gastrobar De Zaak in Dokkum in vlammen opgegaan
Lees ook:Geboortehuis Mata Hari verwoest bij vernietigende brand Leeuwarden
Lees ook:Ton met mogelijk menselijke resten gevonden op Ameland

1 Reacties // Reageer

One thought on “Kringloopwinkel Omrin verloren gegaan bij brand Harlingen

 1. Bredafun

  Dit is echt te triest voor woorden, beesten die uit benarde situaties daar zijn gekomen, en vervolgens door een noodlod levend verbrand zijn.pff echt heeel erg. ik wens iedereen daar heel veel sterkte en moed, om de overige dieren (in veiligheid) verder te laten genieten van hun leven.
  alle lof voor jullie daar!!!
  vr.gr.
  Bredafun
  Breda

    /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>