Sint Jacobiparochie zet zich massaal in voor zieke Emma (3)

Bron: hartvooremma.nl

Zojuist las ik een verhaal op het Algemeen Dagblad dat me aangreep: Voor de driejarige Emma uit Sint Jacobiparochie is maar liefst 200.000 euro nodig voor behandeling voor neuroblastoomkanker. Voor het meisje is een stichting in het leven geroepen die probeert het benodigde bedrag in te zamelen; Stichting Hart voor Emma.

Bij de peuter werd in april 2013 een tumor ontdekt die vanuit haar ruggenmerg naar haar rechterlong loopt. Na chemotherapie volgde in augustus vorig jaar een operatie waarbij meer dan 95% van de tumor verwijderd werd. Op scans waren restcellen te zien en in december volgde slecht nieuws, de tumor was gaan groeien. Op www.hartvooremma.nl is meer te lezen over het meisje en haar ziekte.

Emma komt in aanmerking voor behandeling in Duitsland, waarvoor een bedrag van maar liefst 200.000 euro nodig is. In Sint Jacobiparochie zet men alles op alles om dit bedrag in te zamelen. Zo worden er benefietconcerten georganiseerd, heeft de plaatselijke bakker een suikerbroodactie gehouden en doet men nog veel meer om geld in te zamelen. Sinds januari van dit jaar is er al 55.000 euro opgehaald.

Via Ideal is het mogelijk een gift te doneren, vanaf 5 euro. Ik heb inmiddels mijn steentje bijgedragen, wie volgt?

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook

Lees ook:Elske DeWall overhandigt cheque van 3600 euro aan Stichting Vrienden van Jonah
Lees ook:Al meer dan 50% binnen voor autocrossfilm ‘Rûchhouwers’
Lees ook:Straat in Oudehaske verdeelt 1 miljoen Postcodeloterij-euro’s
Lees ook:Einde dreigt voor Sinterklaasintochten in Balk
Lees ook:Dj Partyraiser rijdt naar Ferwert om Norma Miedema en haar dieren te steunen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>