Betrokkenen busongeluk De Friese Wouden mogen alsnog naar Sister Act

De 360 mensen die afgelopen zaterdag betrokken waren bij het ernstige busongeluk bij Muiden van thuiszorg de Friese Wouden mogen gratis alsnog de musical Sister Act gaan in het circustheater in Scheveningen. Dit liet Van den Ende Producties weten.

Afgelopen zaterdag waren 360 mensen, medewerkers van de Friese Wouden en hun partners, in zes bussen onderweg naar de musical als bedrijfsuitje toen drie van de bussen betrokken raakten bij een ernstig verkeersongeluk. 36 mensen raakten bij dit ongeluk gewond.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook

Lees ook:Organisatie klaar voor Swaddekuier
Lees ook:Nieuwe bussen Arriva worden in Heerenveen geproduceerd
Lees ook:Cambuurfans mogen toch een biertje drinken in de bus
Lees ook:53.000 bezoekers bij kampeerbeurs Caravana
Lees ook:Terrorbuizerd terug in Burdaard

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>