Steve Jobs-school in Sneek

anieto2k / Foter.com / CC BY-SA

Als ik het bericht vorige week had gelezen op LC.nl dan had ik gedacht dat er een 1 april-grap werd gemaakt. Blijkbaar is dat dus niet het geval en krijgt Sneek een heuse Steve Jobs-school. Op deze school, die volgend jaar de deuren moet openen, krijgt men onderwijs door middel van een iPad en gaat men naar school wanneer dit het beste uitkomt.

De school is momenteel in aanbouw in de wijk Noorderhoek. De school wordt ingericht middels het O4NT-model van Maurice de Hond, dat staat voor Onderwijs voor een Nieuwe Tijd. In het hele land komen er tien scholen die middels dit model aan de slag gaan. Sneek is vooralsnog de enige locatie in het Noorden waar men op deze manier onderwijs gaat aanbieden.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook

 

Lees ook:C.B.S. de Hoeksteen in Dokkum zoekt directeur door middel van Youtube-filmpje
Lees ook:Politie op zoek naar getuigen na vondst dode hond in water
Lees ook:Dierenambulance Leeuwarden zamelt geld in voor crematie verwaarloosde hond
Lees ook:Woudagemaal en Waddenzee staan centraal in Het Klokhuis over werelderfgoed
Lees ook:Stadsherberg Sneek; compleet vernieuwd hotel in pand van Jikke Ozinga

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>