Lifters bereiken na 3 maand einddoel Kaapstad

Bron: Thumbsupafrica.nl

Hoe tof is dat! De heren en dame van Thumbs Up Africa hebben hun reisdoel vandaag gehaald! In oktober 2012 startte voor Neda Boin(Rotterdam), Christiaan Triebert (Groningen) en Sierd van der Bij (Leeuwarden) een reis die wellicht de reis van hun leven is geworden. Al liftend reisden zij van Groningen naar Kaapstad. 17 landen, 25.000 kilometer, hoogtepunt na hoogtepunt. Ongeveer vier uur geleden kwamen ze aan op hun eindbestemming: Kaapstad!

Ondanks dat de reis op zich het hoofddoel van de lifters was, is natuurlijk het eindpunt ook bijzonder. Het einde van een lange reis. Tijdens deze reis hebben zij de overblijfselen van de Arabische Lente ondervonden, schoolprojecten en projecten tegen stroperij bezocht en dit alles is gefilmd! Heb je de afgelopen maanden de reis van de lifters niet gevolgd, bekijk dan via deze link hun filmpjes van de afgelopen tijd.

Volg Friesland.blog.nl ook op Facebook en Twitter!

Lees ook:Liftreis van Groningen naar Kaapstad van start
Lees ook:GGD Fryslan houdt inloopspreekuur voor reizigersvaccinaties
Lees ook:Doutzen vertelt in RTL Late Night over reis naar Nepal
Lees ook:Sven Kramer schaatst 10 kilometer tegen Lee Seung-Hoon
Lees ook:Op laatste bezoekdag ontvangt Animal Inside Out de 60.000e bezoeker

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>