Ton met mogelijk menselijke resten gevonden op Ameland

Op Ameland is gisteren een vreemde vondst gedaan. Op het strand werd een tonnetje aangetroffen met daarin vermoedelijke menselijke resten. De technische recherche is vandaag naar Ameland afgereisd om het tonnetje te onderzoeken.

Smerige geur

Het tonnetje spoelde aan op het meest oostelijke punt van Ameland. Hier komen de Waddenzee en de Noordzee samen. Het tonnetje leek van eikenhout en rook smerig. In het tonnetje leken botten te zitten. De politie tast nog in het duister over waar het vat vandaan komt.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter!

Lees ook:Kringloopwinkel Omrin verloren gegaan bij brand Harlingen
Lees ook:Geen menselijke resten in tonnetje Ameland
Lees ook:Bijzondere maanvis gevangen bij Ameland
Lees ook:Politie op zoek naar groepje jongens na brand in Harlingen
Lees ook:Ongevaarlijke bom opgevist in Dokkum

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>