Jasper S. wordt voorgeleid aan de rechter commissaris

De verdachte in de moordzaak van Marianne Vaatstra, Jasper S., wordt rond het middaguur voorgeleid aan de rechter commissaris. Er zal dan besloten worden of het voorarrest van de verdachte verlengd gaat worden en of er beperkingen opgeheven zullen worden. Momenteel zit Jasper S. vast in volledige beperkingen; hij mag alleen contact hebben met zijn advocaat Jan Vlug.

Jasper S. werd afgelopen zondag opgepakt naar aanleiding van een match van 100% in het DNA-verwantschapsonderzoek dat was gehouden onder zo’n 7000 deelnemers uit de omgeving van Kollum. Het afgestane DNA van Jasper S. kwam volledig overeen met het DNA van de dader.

Volg Friesland.blog.nl op Twitter!

Lees ook:Jasper S. legt volledige bekentenis af
Lees ook:Eis Jasper S. 20 jaar cel
Lees ook:Eis Jasper S. wordt morgen bekend gemaakt
Lees ook:Vandaag afgenomen DNA Jasper S. matcht eveneens met daderprofiel
Lees ook:DNA van 6600 mannen in zaak Vaatstra vernietigd

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>