Jasper S. blijft in voorarrest met beperkingen

Het voorarrest van Jasper S. is verlengd met veertien dagen. De verdachte van de moord op Marianne Vaatstra wordt daarom nu overgeplaatst van het politiebureau naar de gevangenis. Welke gevangenis is niet bekend. De advocaat van S., Jan Vlug had gevraagd om opheffing van de beperkingen waar zijn cliënt momenteel in zit. Hier ging de rechter commissaris niet in mee. Dit houdt in dat de verdachte nog steeds met niemand anders mag praten dan met zijn advocaat.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter!

Lees ook:Jasper S. wordt voorgeleid aan de rechter commissaris
Lees ook:Wat weten we nu allemaal over verdachte Jasper S.?
Lees ook:Jasper S. paar jaar geleden onderzocht door psychiater
Lees ook:Vandaag afgenomen DNA Jasper S. matcht eveneens met daderprofiel
Lees ook:Eigentijdse hobbymarkt Holy Stitch! in Leeuwarden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>