Goede opkomst bijeenkomsten Oudwoude en Zwaagwesteinde

Vanavond werden er in de dorpen Oudwoude en Zwaagwesteinde bijeenkomsten gehouden voor de inwoners. Op deze bijeenkomsten konden de dorpsbewoners met elkaar in gesprek over de doorbraak in de zaak Vaatstra. Ook werden de inwoners geïnformeerd over de aanhouding van de verdachte Jasper S.

Goede opkomst bijeenkomsten

De beide bijeenkomsten werden goed bezocht. In Oudwoude kwamen er ongeveer 270 mensen bij de bijeenkomst, in Zwaagwesteinde was er een opkomst van zo’n 100 mensen.

Met elkaar in gesprek

Vertegenwoordigers van politie en justitie en van de verschillende gemeentes waren aanwezig om de inwoners bij te praten over de gang van zaken. In Oudwoude was er vooral behoefte om met elkaar van gedachten te wisselen. Bauke Vaatstra, de vader van de vermoorde Marianne Vaatstra, was bij de bijeenkomst in Zwaagwesteinde aanwezig.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter!

Lees ook:Bijeenkomsten voor inwoners Zwaagwesteinde en Oudwoude
Lees ook:Uitnodigingen verwantschapsonderzoek verstuurd
Lees ook:Opkomst DNA-verwantschapsonderzoek 89%
Lees ook:DNA van 6600 mannen in zaak Vaatstra vernietigd
Lees ook:18.00 uur persconferentie zaak Vaatstra

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>