Bijeenkomsten voor inwoners Zwaagwesteinde en Oudwoude

Er worden voor inwoners van Oudwoude en Zwaagwesteinde informatiebijeenkomsten georganiseerd. Dit meldt Omrop Fryslân. Inwoners worden geïnformeerd over het verloop van de zaak en kunnen vragen stellen aan politie en justitie. Ook is de bijeenkomst bedoelt om samen te komen en praten over de zaak omtrent Marianne Vaatstra en de verdachte Jasper S. De bijeenkomst voor de inwoners van Zwaagwesteinde start morgen om 20.45 in de Old Dutch en de bijeenkomst in Oudwoude begint morgen om 19.00 uur.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter!

Lees ook:Goede opkomst bijeenkomsten Oudwoude en Zwaagwesteinde
Lees ook:18.00 uur persconferentie zaak Vaatstra
Lees ook:Eis Jasper S. 20 jaar cel
Lees ook:Jasper S. legt volledige bekentenis af
Lees ook:DNA van 6600 mannen in zaak Vaatstra vernietigd

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>