Meer politie dan feestvierders bij Project X Leeuwarden

Op Twitter was de afgelopen week sprake van de organisatie van een ‘Project X-feest’ op het vernieuwde Zaailand in Leeuwarden. De hype van de Project X-feesten is er blijkbaar alweer wat vanaf, want het Zaailand bleef, op politie te paard, ME en overige agenten na leeg.

Project X Haren

Een paar weken geleden liep het Project X-feest in Haren compleet uit de hand nadat relschoppers de boel op stelten zetten. Dat ‘feestje’ in Haren was tot stand gekomen naar aanleiding van de uitnodiging van een 15-jarig meisje op Facebook voor haar feestje. Door het feest per ongeluk openbaar te maken werd het feest op Facebook een ware hype en togen honderden mensen naar Haren.

Hype is voorbij

Aan de opkomst van het Project X-gebeuren in Leeuwarden te zien is de hype zijn langste tijd overduidelijk al heeft gehad en dat de massa geen interesse heeft in dergelijke feestjes.

De politie in Leeuwarden was voorbereid op eventuele feestigheden, maar hoefde niet in actie te komen.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter!

Lees ook:90sXXL komt terug met kersteditie
Lees ook:Donderdag Leip! op Oldehoofsterkerkhof
Lees ook:Politie zoekt man met lederhosen
Lees ook:Opening Zaailand wordt groots gevierd
Lees ook:15.000 mensen bij huldigingsfeest Cambuur

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>