Politie Fryslân niet blij met nep-agent

www.simmer2000.nl

Gisteren kwam oud-politieman Rendert Algra uit Jubbega uitgebreid in de landelijke en regionale media vanwege de nep-agent die hij aan de rand van zijn tuin zette om snel verkeer af te remmen. Hij liet de polyester nepagent met lasergun maken in Polen en is van plan de nep-agent ook te verhuren aan andere buurten waar men veel last heeft van hardrijders binnen de bebouwde kom. De Politie Fryslân liet vandaag weten niet blij te zijn met de actie van Algra.

Boete

Een politiewoordvoerder liet weten dat er onderzocht wordt of Algra een boete opgelegd kan worden voor het plaatsen van de nep-agent. Volgens de politie is het uitermate gevaarlijk wanneer men plotseling op de rem trapt, en bovendien mag alleen politie politieuniformen dragen.

Geel hesje

Volgens Algra draagt de nep-agent geen politieuniform, maar gele hesjes. Ook vraagt hij zich af waarom de politie zelf de pop niet in wil huren. Volgens Algra zou hen dat enorm in kosten schelen.

Lees ook:Jasper S. paar jaar geleden onderzocht door psychiater
Lees ook:Politie zoekt man met lederhosen
Lees ook:Gezochte man uit Harkema schiet man neer in Enschede
Lees ook:Drama Zandhuizen blijkt familiedrama
Lees ook:Kattenlijk gevonden bij inval in Leeuwarden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>