Al 25.000 bezoekers voor Animal Inside Out in Natuurmuseum Fryslân

Weer gebak voor de medewerkers van Natuurmuseum Fryslân! De bijzondere tentoonstelling Animal Inside Out is vandaag door de 25.000e bezoeker bezocht. In iets meer dan een maand tijd werd deze mijlpaal behaald. Dat meldt het Natuurmuseum op haar Facebookpagina.

Animal Inside Out is een tentoonstelling waarin het lichaam van dieren centraal staat. Door plastinatie, een unieke manier van het conserveren van het lichaam van het dier, krijgen de bezoekers een kijkje onder de huid van het dier. Zo zie je bijvoorbeeld alle bloedvaten van een haai, neem je een kijkje onder de huid van de olifant en zie je de spieren van een gorilla. Niet alleen grote indrukwekkende dieren zoals de olifant en een giraffe zijn te zien in het museum, ook kleinere dieren zoals een hond, een duif en een veulentje zijn te zien. Door de diversiteit in het dierenrijk krijg je een unieke kijk op het lichaam van dieren.

Animal Inside Out in het Natuurmuseum Fryslân is nog te zien tot en met 3 januari 2016.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

Lees ook:In eerste weekend al 1200 bezoekers voor Animal Inside Out
Lees ook:Op laatste bezoekdag ontvangt Animal Inside Out de 60.000e bezoeker
Lees ook:Fascinerende expositie Animal Inside Out te zien in Natuurmuseum Fryslân
Lees ook:Al 10.000 bezoekers voor Animal Inside Out
Lees ook:Animal Inside Out trekt al 20.000 bezoekers

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>