Gerrie Dantuma finalist in The Voice of Holland

Vanavond moest Gerrie Dantuma het in de halve finale van The Voice of Holland opnemen tegen niemand minder dan Wudstik in een nieuw onderdeel van het populaire talentenprogramma; de crossbattle.

Na de vorige uitzending kon je de nummers van de halve finalisten downloaden. Ook daaruit kwam een ranking. Wudstik stond daarbij bovenaan in aantal downloads.

Anders als bij de eerdere battles hoefden de twee niet een nummer samen te zingen, maar streden ze tegen elkaar met elk een eigen nummer.

Wudstik moest het spits deze avond afbijten, hij koos voor het nummer ‘Tot jij mijn liefde voelt’, een vertaling van ‘To make you feel my love’ van Adele.

Gerrie liet zien dat ze weer aardig hersteld was van de val van het podium die ze vorige week tijdens de generale repetitie maakte. Ze zong het nummer ‘Hall of fame’ van The Script.

De winnaar van de spannende cross-battle werd uiteindelijk Gerrie met 51% van de stemmen! De coaches hadden geen enkele stem in deze halve finale, iedere finalist ging naar de finale door stemmen van het publiek.

Dankzij haar plaats in de finale mocht Gerrie direct haar single voor de finale laten horen: ‘Beneath your beautiful’ van Emilé Sandé. Dit nummer is vanaf nu te downloaden, wat meetelt in de stemmen van de finale.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook

Lees ook:Gerrie Dantuma door naar halve finale The Voice of Holland
Lees ook:Gerrie Dantuma moet battlen tegen Wudstik in halve finale The Voice of Holland
Lees ook:Gerrie Dantuma door naar de liveshows
Lees ook:Gerrie Dantuma derde in finale The Voice of Holland
Lees ook:Gerrie Dantuma door naar volgende ronde The Voice of Holland

1 Reacties // Reageer

One thought on “Gerrie Dantuma finalist in The Voice of Holland

  1. CHÉR

    voor mij mag Gerrie winnen wat heeft zij veel in huis,met haar valt wat te winnen,grote persoonlijkheid,mooie uitstraling.goede stem.toitoitoi Chér

      /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>