Ook Auke Busman niet naar de liveshows The Voice of Holland

Auke Busman stond vanavond als laatste Fries in de ring van The Voice of Holland. Zijn tegenstander was de uit London afkomstige Matt Heanes. Coach Trijntje Oosterhuis koos voor hen een mix van ‘Every breath you take’ en ‘Stand by me’. De uit Oudega (Smallingerland) afkomstige Auke Busman, die eerder het duo Twarres vormde met Mirjam Timmer, ging na tips van Trijntje Oosterhuis vol zelfvertrouwen de ring in, al vonden de beide mannen het lastig om tegen elkaar te moeten strijden omdat ze gedurende de opnames bevriend zijn geraakt.

De voorkeur van coach Trijntje Oosterhuis ging naar Matt Heanes. Omdat er geen coaches meer een Steal uit te delen hadden betekende dit voor Auke Busman dat hij niet naar de liveshows gaat.

Ali B’s voorkeur ging naar Matt, ook Ilse en Marco kozen voor Matt.

Eerder stonden Gerrie Dantuma (Stiens), Dominique Rombouts (Drachten) en Arjen Baakman (Drachten) in the batlle. Alleen Gerrie wist een plaats in de liveshows te veroveren. Haar zien we dus één van de komende weken terug.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook

Lees ook:Auke Busman door naar volgende ronde The Voice of Holland
Lees ook:Gerrie Dantuma door naar de liveshows
Lees ook:Uit Friesland alleen Gerrie Dantuma naar de liveshows
Lees ook:Dominique Rombouts niet naar liveshows The Voice of Holland
Lees ook:Publiek kiest massaal voor Gerrie Dantuma in The Voice of Holland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>