Gerrie kiest voor team Marco!

Yes, Gerrie is back! Vorig jaar blogde ik nog over ‘De grootste fout van The Voice of Holland‘, waarin ik lichtelijk kwaad was over het feit dat Gerrie van Dijk-Dantuma in de battles tegen Leona Phillippo moest battlen. De twee beste deelnemers tegen elkaar laten battlen was in mijn ogen een oneerlijke keus, waardoor degene die het op-een-na-best was niet op de tweede plaats eindigde, maar veel lager. Maar Gerrie is back! Vanavond was te zien hoe zij ‘This is what it feels like’ van Armin van Buuren zong. Alle vier de coaches draaiden om voor Gerrie, waarna zij koos voor team Marco. Hopen dat zij in deze serie verder komt dan volgend jaar. Anders gooi ik er weer een boos blogje uit!

Gerries broer Gerard deed in deze uitzending ook auditie. Hij zong ‘When you say nothing at all’ van Ronan Keating. Spijtig genoeg waren de coaches niet van zijn kunnen overtuigd, en draaiden zij niet voor hem om. Persoonlijk weet ik dat Gerard veel en veel beter kan. Hij speelt in de rockband Overload, waarmee hij de sterren van de hemel zingt. Zijn tijd komt nog wel, daar ben ik van overtuigd!

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook

Lees ook:Gerrie van Dijk- Dantuma naar battles ‘The Voice’
Lees ook:Gerrie Dantuma door naar volgende ronde The Voice of Holland
Lees ook:Gerrie Dantuma door naar de liveshows
Lees ook:Uit Friesland alleen Gerrie Dantuma naar de liveshows
Lees ook:Gerrie Dantuma moet battlen tegen Wudstik in halve finale The Voice of Holland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>