The Voice of Holland: Gerrie doet weer mee

In het vorige seizoen van The Voice of Holland trok één Fries behoorlijk de aandacht. Johannes Rypma werd tweede, maar heeft sindsdien meer succes dan winnares Leona Philippo. Er was dat seizoen nog een uit Friesland afkomstige deelnemer: Gerrie Dantuma. Zij kreeg in dat seizoen niet wat zij verdiende. In de battle moest zij het afleggen tegen de uiteindelijke winnares waardoor zij naar huis moest gaan. En dat, terwijl zij misschien wel beter was dan alle andere deelnemers die vervolgens in de liveshows terechtkwamen. Afgelopen vrijdag bleek, tijdens de vooruitblik voor volgende week, dat Gerrie dit jaar weer meedoet aan het populaire talentenprogramma. Wij zitten komende vrijdag weer voor de buis en hopen voor Gerrie dat zij dit jaar wel krijgt wat zij verdient.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook

Lees ook:Uit Friesland alleen Gerrie Dantuma naar de liveshows
Lees ook:Gerrie Dantuma door naar volgende ronde The Voice of Holland
Lees ook:Publiek kiest massaal voor Gerrie Dantuma in The Voice of Holland
Lees ook:Gerrie Dantuma door naar de liveshows
Lees ook:Gerrie kiest voor team Marco!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>