Iris Kroes doet mee aan Grote Kerstshow

Iris Kroes gaat meewerken aan de Grote Kerstshow op de Goudse Markt op 16 december. Deze wordt op eerste kerstdag uitgezonden op televisie. Iris gaat drie nummers zingen waarbij ze zichzelf begeleid op haar eigen harp. 

Charly Luske verteller van het verhaal

Iris Kroes is enthousiast over haar deelname aan de Grote Kerstshow. Tijdens de perspresentatie vertelde zij: ‘Ik vind het geweldig om mee te mogen werken en niet alleen met zang ook met mijn harp.’ Volgens haar past de harp ook perfect bij het kerstverhaal. Tijdens de show wordt het Bijbelse kerstverhaal vertelt door Charly Luske.

Volg Friesland.blog.nl ook op  Twitter!

 

Lees ook:Iris Kroes werkt aan kerst-cd
Lees ook:Charly Luske, Ali B en Iris Kroes op Admiraliteitsdagen Dokkum
Lees ook:Iris Kroes wint Gouden Sadel Award
Lees ook:Lekkere ‘Iris-liedjes’ op album First
Lees ook:Iris Kroes doet open sollicitatie voor deelname Songfestival 2016

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>