Gerrie van Dijk- Dantuma naar battles ‘The Voice’

Zou de volgende winnaar/winnares van The Voice of Holland weer uit Friesland komen? Gisteravond heeft heel Nederland de auditie van de Friezin Gerrie van Dijk- Dantuma kunnen zien. Het was een perfecte auditie. Alle stoelen van de coaches draaiden om voor de zangeres uit Stiens.  

De 28-jarige Gerrie was de hekkensluiter van de laatste auditieavond. Zij zong het nummer ‘Grenade’ van Bruno Mars waarna zij een staande ovatie kreeg van de vijf coaches. ‘Dit zijn de audities waarvoor wij hier zitten’, zei Simon Keizer van het duo Nick en Simon. ‘Ik geloofde elk woord dat je zong.’

‘Dit was een vlekkeloze auditie,’ zei Roel van Velzen. Ook Marco Borsato was enorm lovend over de prestaties van Gerrie. Gerrie koos uiteindelijk voor Trijntje Oosterhuis als coach, die haar direct een ‘lekker wijf’ noemde. ‘Als jij nu onder deze enorme spanning zó kunt presteren, wat staat er ons dan allemaal nog te wachten? Ik denk dat mijn broer al stapels liedjes voor jou klaar heeft liggen’.

De vorige winnares van The Voice of Holland was Iris Kroes uit Drachten. Zij heeft inmiddels haar eerste album First uitgebracht. Klik hier voor een recensie.

Lees ook:Gerrie Dantuma door naar de liveshows
Lees ook:Uit Friesland alleen Gerrie Dantuma naar de liveshows
Lees ook:Gerrie Dantuma door naar halve finale The Voice of Holland
Lees ook:Gerrie Dantuma door naar volgende ronde The Voice of Holland
Lees ook:Charly Luske enthousiast over Gerrie Dantuma

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>