Identiteit dode man bestelbus na publiceren foto’s bekend

Vorige week overleed een tot dan toe onbekende man toen hij met een gestolen bus in het water reed bij Drachten. Het busje was eerder op de dag gestolen in het Groningse Winsum. De man droeg geen identiteitspapieren bij zich, waardoor de politie niet achter de identiteit van de man kon komen. Omdat er niemand als vermist werd gemeld, publiceerde de politie vanochtend foto’s van de overleden man, waaronder foto’s van zijn tatoeages. De man had onder andere een opvallende tattoo van de band Dropkick Murphy’s.  Het publiceren van de foto’s had succes, vanavond bleek dat de identiteit van de man inmiddels bekend was. Het zou gaan om een 36-jarige man uit Zoutkamp.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

Lees ook:Bijzondere gitaar buitgemaakt bij woninginbraak Stiens
Lees ook:Zangeres Maeike Sijtsma overleden
Lees ook:Dokkumer snackwagen gestolen
Lees ook:Fiets van Leeuwarder postbezorger gestolen
Lees ook:Powerfolkband Scrum in Theater de Koornbeurs Franeker

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>