Elske DeWall zingt samen met Shirma Rouse en 3J’s voor KiKa

Voor de nieuwe campagne van KiKa (Kinderen Kankervrij) ‘Geef KiKa de 10′ heeft Elske DeWall samen met 3J’s en Shirma Rouse het nummer ‘Je vecht nooit alleen’ van 3J’s opnieuw opgenomen. De clip die hierbij gemaakt is staat sinds vandaag online op Youtube. Elske liet via Facebook weten vereerd te zijn aan dit project mee te mogen werken.

Geef KiKa de 10

Op woensdag 20 mei presenteert Antoinette Hertsenberg een speciale uitzending ‘Samen tegen kinderkanker, geef KiKa de 10!’. Samen met Erica Terpstra en André van Duin als meneer Wijdbeens vraagt zij tijdens deze avond aan heel Nederland om éénmalig 10 euro te doneren voor wetenschappelijk onderzoek naar kinderkanker.

Samen tegen kinderkanker

In ‘Samen tegen kinderkanker, geef KiKa de 10!’ zijn indringende portretten te zien van kinderen die kanker hebben, maar ook hoopvolle verhalen van kinderen die op weg zijn naar genezing. Ook worden er verhalen verteld van kinderen voor wie helaas geen behandeling meer mogelijk is. Aan de hand van deze verhalen wordt duidelijk hoe urgent onderzoek naar kinderkanker is.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

Lees ook:Elske DeWall haalt eerste top 10-notering
Lees ook:Cadeautjesactie Dokkum voor Voedselbank groot succes
Lees ook:Opening vernieuwd centrum Feanwâlden met Syb van der Ploeg, Elske DeWall en meer
Lees ook:Elske DeWall nomineert Jan Dulles van de 3J’s voor #IceBucketChallenge
Lees ook:Meer dan 75.000 euro opgehaald voor door brand verwoeste dierenopvang Norma’s Universum

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>