GGD Fryslan houdt inloopspreekuur voor reizigersvaccinaties

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

GGD Fryslân houdt van 5 juni tot en met 10 juli iedere donderdagmiddag van13.30 tot 15.30 uur een inloopspreekuur voor mensen die last minute een reis hebben geboekt. Dit spreekuur is bijvoorbeeld bedoeld voor mensen die een last minute reis hebben geboekt naar Kroatië, Turkije, Roemenië, Egypte of naar een andere (sub)tropische bestemming. Tijdens het spreekuur op Harlingertrekweg 58 te Leeuwarden worden reizigersvaccinaties en gezondheidsadvies gegeven. Er hoeft geen afspraak gemaakt te worden.

Volgens de GGD denken nog veel mensen dat het kort voor vertrek geen zin meer heeft om je te vaccineren voor je reis. Volgens de GGD zijn ook vaccinaties die slechts één dag van tevoren nuttig tegen bescherming tegen besmettelijke ziekten.

Naast de benodigde vaccinaties wordt tijdens het spreekuur advies gegeven, toegespitst op de bestemming en persoonlijke situatie van de reiziger. Meer informatie is te vinden op de website www.ggdfryslan.nl of telefoon 088 22 99 223.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook

Lees ook:Morgen geen vaccinaties in Friesland wegens terugroepactie injectienaalden
Lees ook:Lifters bereiken na 3 maand einddoel Kaapstad
Lees ook:Meer Friezen met geslachtsziektes
Lees ook:Veel belangstelling voor Garageverkoop Damwâld
Lees ook:Crowdfunding voor kattencafé Poespas in Leeuwarden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>