Nieuw Toutenburg houdt reünie wegens 55-jarig bestaan

Het verpleeghuis Nieuw Toutenburg in Noardburgum organiseert op 14 juni aanstaande een reünie voor (oud)-medewerkers, familieraadsleden en cliëntenraadsleden. Dit vanwege het feit dat het verpleegtehuis 55 jaar bestaat dit jaar. De reünie is tevens een gelegenheid voor oud medewerkers om nog één keer het gebouw te bekijken. Wegens nieuwbouw wordt dit gebouw namelijk gesloopt.

De reünie vindt plaats van 10.00 tot 16.00 uur in Nieuw Toutenburg. Belangstellenden kunnen zich tot 30 mei aanmelden via het e-mailadres:[email protected] met vermelding van volledige naam en adres. In verband met beperkte ruimte is het maximum aantal deelnemers tweehonderd. Kosten voor de reünie bedragen 15 euro. Kijk voor meer informatie op de website van Nieuw Toutenburg.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

Photo credit: Wil Zajdenband / Foter /Creative Commons Attribution-NonCommercial 2.0 Generic (CC BY-NC 2.0)

Lees ook:Zestiende Lauwersland Fietsvierdaagse trekt fietsliefhebbers uit hele land
Lees ook:André Kuipers opent nieuw schoolgebouw ROC Friese Poort
Lees ook:Heerenveen ruilt kleding tijdens event Heerenveen ruilt
Lees ook:Cambuur wil nieuw stadion, kosten 25 miljoen
Lees ook:237.500 euro verdeeld in Leeuwarden met Postcode Loterij

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>