Dit jaar geen Kennedymars Fryslân

Het bestuur van de Kennedymars Fryslân heeft via haar website laten weten dat de wandeltochten die zij ieder jaar organiseren in augustus niet door zal gaan dit jaar. Op hun website laten ze het volgende weten:

‘Wij willen de wandelaars een mooie en goed georganiseerde tocht bieden en als dit door bepaalde factoren niet in zijn geheel mogelijk is, moet er een keuze worden gemaakt. Een van deze factoren is de aanleg van de Centrale As, een nieuw aan te leggen vierbaansweg tussen Dokkum en Nijega. Momenteel is men druk bezig met de voorbereidende werkzaamheden en medio augustus zullen er diverse omvangrijke werkzaamheden zijn op het traject waar al onze routes langs gaan. Hierdoor zijn wij van mening dat, vooral in de nacht, de veiligheid van de deelnemers niet voldoende te waarborgen is.’ 

Het bestuur van de Kennedymars grijpt het jaar ‘rust’ aan om het één en ander te veranderen in de organisatie van de wandeltochten.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook

 

Lees ook:Kennedymars Fryslân dit jaar over nieuwe route
Lees ook:6e Kennedymars Fryslân dit weekend gelopen
Lees ook:Bijzondere routes door Friesland tijdens 11-steden MTB-Xperience
Lees ook:Filmpje om Friesland uit te leggen aan buitenlanders
Lees ook:Foto’s Keep Them Rolling Bevrijdingsdag Friesland route Noord

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>