Concert voor Bewegen voor Overleven in hangar vliegbasis

Zin in cultuur, klassieke muziek en spektakel op een bijzondere locatie? Komende vrijdag treedt het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht op tijdens een benefietconcert voor de stichting Bewegen voor Overleven. Het concert vindt plaats op een bijzondere locatie.

Vliegbasis Leeuwarden

Een hangar op de vliegbasis in Leeuwarden is het toneel van het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht. De hangar wordt omgetoverd tot theaterzaal. In de hangar is plaats voor ongeveer 1000 mensen. Tijdens het concert van het voltallige orkest worden er ook gastoptredens verzorgd door onder andere Denise Rivera.

Kaartverkoop

Kaarten voor het concert het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht kosten 15 euro per stuk en zijn alleen verkrijgbaar via deze website. De volledige opbrengst van dit concert komt ten goede aan projecten op het gebied van borstkanker.

 

Lees ook:Programma Visserijdagen Harlingen vrijdag
Lees ook:Ere Zij God speelt jubileumconcert met Die Twa
Lees ook:Voorverkoop Iepenloftspul Jorwert vandaag van start gegaan
Lees ook:Kaartverkoop Erwin Nijhoff Kloosterkapel 4 april van start
Lees ook:Concert Klassieke Klanken met Robert Poortinga

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>