Eis Jasper S. 20 jaar cel

Tegen Jasper S., de verdachte van de verkrachting en de moord op Marianne Vaatstra, is 20 jaar cel geëist. Het Openbaar Ministerie acht het bewezen dat de 45-jarige boer uit Oudwoude Marianne in de nacht van 30 april op 1 mei 1999 in een weiland bij Veenklooster om het leven heeft gebracht. Jasper S. legde in de rechtbank donderdag een volledige bekentenis af. Jasper S. werd in november 2012 opgepakt vanwege een 100% DNA-match die gevonden was vanuit het DNA-verwantschapsonderzoek. Jasper S. hoort 19 april welke straf hij zal krijgen.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook

 

Lees ook:Eis Jasper S. wordt morgen bekend gemaakt
Lees ook:Jasper S. legt volledige bekentenis af
Lees ook:Jasper S. wordt voorgeleid aan de rechter commissaris
Lees ook:Rechtszaak Jasper S. in volle gang
Lees ook:Vandaag afgenomen DNA Jasper S. matcht eveneens met daderprofiel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>