Welkom op Friesland.blog.nl!

Welkom op Friesland.blog.nl! Gloednieuw op het wereldwijde web is deze blog, compleet gewijd aan nieuws uit Friesland, over Friesland, over Bekende Friezen, evenementen, bezienswaardigheden en mocht-ie er ooit komen: de Elfstedentocht. Maar laten we vooral niet op de zaken vooruitlopen.

De blogger

Ik stel mij graag even voor: Mijn naam is Johanna Gercama, 23 jaar jong en ik woon samen met mijn vriend in het Friese Damwâld. Nadat ik de opleiding Journalistiek en Fotografie in Drachten heb afgerond ben ik aan de slag gegaan als freelance fotograaf. Bruidsreportages, evenementen en familiefoto’s behoren tot mijn werkzaamheden. Kijk daarvoor op johannafotografie.nl.

Reizen

Alleen fotograferen is voor mij echter niet genoeg. Ik schrijf dolgraag, als een razende typ ik berichten over alles wat mij interesseert. Met name reizen heeft mijn interesse. Toen ik een vacature voor blogger tegenkwam voor de blog Travel.blog.nl aarzelde ik dan ook geen moment en klom ik in de pen. Sinds april ben ik nu de blogger achter deze blog en ik vind het fantastisch om dagelijks te mogen schrijven over wat er allemaal gebeurd in de reiswereld, over fantastische bestemmingen en de handigste gadgets om mee te nemen op reis.

‘De ein fan elke reis is it paad werom’

Ik ben in mijn jonge leven naar een aantal bijzondere bestemmingen gereisd, te weten: Jamaica, Oekraïne, Malawi en de Dominicaanse Republiek. Hier ben ik met de organisatie World Servants naartoe geweest en het waren stuk voor stuk reizen om nooit meer te vergeten. Fantastische ervaringen heb ik hier opgedaan. Maar zoals Piter Wilkens al zong: ‘De ein fan elke reis is it paad werom’ (Het einde van elke reis is de weg terug naar huis). De wereld kan nog wel zo mooi zijn, Friesland is dat ook. Friesland heeft prachtige natuurgebieden, geweldige evenementen en fantastische, kundige bedrijven. Ook daar valt een heleboel over te schrijven en die kans heb ik nu gekregen via mijn eigen blog Friesland.blog.nl.

Adverteren?

Mocht je het interessant vinden om op deze themablog (of op een van de vele anderen!) te adverteren in de vorm van banners, advertorials of een complete campagne? Klik dan hier voor de mogelijkheden. Heb je interesse om een samenwerking aan te gaan met Friesland.blog.nl op het gebied van prijsvragen? Een product of boek dat u graag laat recenseren? Een uitnodiging voor een persevenement? Mail dan naar [email protected] Ook persberichten, tips en leuke nieuwtjes zijn welkom op dit e-mailadres!

Lees ook:Over Friesland.blog.nl
Lees ook:Friesland.blog.nl – binnenkort weer nieuwe updates!
Lees ook:Fryslân op Instagram, Prikkebosk
Lees ook:Fryslân op Instagram, deel 6
Lees ook:Fryslân op Instagram, de Wielen

1 Reacties // Reageer

One thought on “Welkom op Friesland.blog.nl!

  1. Léon

    Heel veel succes met ook deze blog!

      /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>