22 oktober opening tweedehands kledingwinkel in Dokkum

Tweedehands kleding is hotter dan ooit! Die bloemetjesjurk die je moeder in de jaren ’70 droeg, kán nu weer. Dat leren jack van je vader? Met een beetje customizen kan die prima weer aan! In Dokkum wordt op 22 oktober de tweedehands kledingwinkel De Veiling geopend, aan De Veiling 8.

Tegenwoordig zijn er steeds meer mensen die of weinig geld te besteden hebben voor kleding, of vanwege het milieu het niet meer vinden kunnen om alleen maar gloednieuwe kleren te kopen. Tweedehands kleding is daarom hipper dan ooit, en je mag en kunt er prima mee gezien worden. Vroeger voelde men zich nog wel eens beschaamd wanneer je rondliep in tweedehands kleding, tegenwoordig hoeft dat niet meer. Sterker nog, er worden zelfs kledingruilfeestjes georganiseerd!

Tweedehands kledingwinkel De Veiling hanteert ook nog eens de 60-40 formule. Dit houdt in dat kleding inbrengen ook nog loont, de inbrenger ontvangt 40% van de verkoop.

De Veiling is makkelijk te bereiken en er is ruime parkeergelegenheid in de buurt. De winkel telt 60 vierkante meter en heeft twee paskamers.

 

Lees ook:Miss Retro opent haar deuren aan de Nieuwe Oosterstraat
Lees ook:Kledingruilfeest in Blokhuispoort
Lees ook:Friese dames organiseren kledingruilfeest in Utopia
Lees ook:Uittip: 28 juni Dag van de kleding in Sûkerei Damwâld
Lees ook:Onbewerkte foto’s tonen Doutzen’s schoonheid

1 Reacties // Reageer

One thought on “22 oktober opening tweedehands kledingwinkel in Dokkum

  1. Hich

    Hallo allemaal ik bied kinderkleding aan heb een drie ton van liggen

      /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>