Cyell lanceert slaapmode voor meisjes

Cyell.com

Friesland heeft een heleboel, maar merken die internationaal goed meedoen blijven daarin nog wat achter. Douwe Egberts is een goed voorbeeld van een merk dat het ver geschopt heeft. Voor de gemiddelde Nederland en zelfs de gemiddelde Fries zal het merk Cyell misschien minder bekend in de oren klinken. Cyell is een merk van badkleding, nachtkleding en homewear uit Friesland dat al 16 jaar aan de weg timmert. Zij verkopen spullen in ruim 1600 lingeriezaken in 14 verschillende landen. Nieuw komend winterseizoen is de sleepwear voor meisjes.

Tip voor december

Vrolijk, comfortabel en fris zijn een paar kernwoorden die de collectie sleepwear voor meisjes omschrijft. De collectie bestaat uit vrolijke nachthemden, badjassen en pyjama’s. De kleding is verkrijgbaar in de maten 110/116 tot en met 158/164. De prijzen liggen tussen de 39,95 en 49,95.

Lees ook:Derde Apple-museum ter wereld staat in Ureterp
Lees ook:Dignity Campaign van Beautiful Gate op TV
Lees ook:Friesland populairder geworden voor korte vakanties
Lees ook:Sven Kramer meldt zich af voor Inzell
Lees ook:‘Love-Fryslân’-letters worden vermist

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>