Bijzonder bedrijf in de verkoop: Pannenkoekenkerk De Struverij in Sint Annaparochie

Bron: destruverij.nl

Pannenkoekenrestaurant De Struverij in Sint Annaparochie staat te koop. Het bijzondere restaurant, dat gevestigd is in de voormalige doopsgezinde kerk, staat te koop wegens problemen met de linkerhand van eigenaar Paul Feenstra. Feenstra is twee keer aan zijn hand geopereerd en kan niet meer met borden en dienbladen sjouwen. Dat maakte Feenstra vanavond via Facebook bekend.

Pannenkoekenkerk blijft voorlopig open

‘Dit is veel sneller dan we zelf ooit gedacht hadden, maar omdat de zenuwen in mijn linkerhand het niet meer toelaten om met veel dienbladen en borden te lopen, heb ik dit besluit moeten maken. Na twee operaties en diverse therapeuten en veel frustraties is dat denk ik ook wel verstandig’, aldus Feenstra. De Pannenkoekenkerk blijft voorlopig wel open. Feenstra hoopt op een partij die De Struverij wil overnemen zoals deze nu is. ‘Ik hoop vurig dat De Struverij gewoon De Struverij blijft, want het is toch wel een ‘prachtig mooi plakkie’.

Prijzen voor pannenkoeken

De Struverij ging open in de zomer van 2013. In 2014 won het restaurant de kinderprijs bij het Nationaal Kampioenschap Pannenkoek Bakken met hun patatpannenkoek. Ook werd de titel ‘Leukste restaurant van Friesland’ gewonnen en de Bildtse aanmoedigingsprijs.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook! 

Lees ook:Zes locaties openen deuren tijdens Open Trouwlocatie Dag
Lees ook:De Heeren van Harinxma in Beetsterzwaag hoogste Friese notering in de Lekker 500
Lees ook:Zoontje van Doutzen praat mix van Fries-Nederland-Engels
Lees ook:Chinees restaurant in Franeker staat in landelijke top 5
Lees ook:Onstuimig weer op komst

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>