Weidenaar Worst levert aan Lowlands

Ga je dit jaar naar Lowlands maar heb je geen drie dagen zin in een vette hap? Het Dokkumer familiebedrijf Weidenaar Worst is ook dit jaar leverancier van verschillende vleesproducten aan het festival Lowlands. Dat meldde het bedrijf op Twitter. De festivalgangers en artiesten kunnen zich alvast maar klaarmaken voor heerlijk vlees uit Friesland: Weidenaar Worst zorgt voor onder meer hachee, gerookt spek en gehakt.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

Lees ook:Weidenaar uit Dokkum kampioen Friese droge worst
Lees ook:Ook Weidenaar Nederlands Kampioen op slagersvakbeurs
Lees ook:Productreview: Runderworst van Weidenaar
Lees ook:Het ultieme Friese vaderdagcadeau: de Grutte Pier droge worst
Lees ook:Weidenaar verwerkt Schotse Hooglander tot Runderdrogeworst

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>