Dokkumer Vlaggen Centrale maakt honderden kampioensvlaggen

Ondanks dat het Nederlands elftal nog zowel de halve finale als de finale winnen moet om kampioen te worden, loopt men bij de Dokkumer Vlaggen Centrale al op de zaken vooruit. Morgen zullen de persen beginnen met het maken van enkele honderden kampioensvlaggen. In een eerder stadium zijn er al enkele honderden vlaggen verkocht.

‘Nu we zijn doorgedrongen tot de halve finales, door Costa Rica te verslaan, zijn we nog maar twee stappen verwijderd van de titel. Als bedrijf houden wij er serieus rekening mee dat Nederland zijn kansen in Brazilië gaat verzilveren. Een finale Brazilië-Nederland zou fantastisch zijn. Mocht Nederland buurland Duitsland treffen in de finale, dan zijn we daar ook zeker klaar voor,’ aldus algemeen directeur Robert-Jan Hageman. De WK kampioensvlag is te bestellen via www.dvc.nl voor € 15,- inclusief BTW.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

Lees ook:DVC produceert extra WK-vlaggen
Lees ook:Vlaggen Admiraliteitsdagen Dokkum uitverkocht
Lees ook:Gerrie Dantuma finalist in The Voice of Holland
Lees ook:Sjinkie Knegt pakt wereldtitel in Moskou
Lees ook:Dokkumer Vlaggen Centrale maakt vlag voor eerste Koningsdag

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>