DVC produceert extra WK-vlaggen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De Dokkumer Vlaggen Centrale produceert wegens toenemende vraag naar de speciaal voor het WK gemaakt WK-vlag extra vlaggen. De verkoop van de vlag, welke speciaal is gemaakt voor het WK voetbal in Brazilië, neemt enorm toe. Er zijn inmiddels al enkele honderden vlaggen verkocht. Voor de extra vlaggen gaan de persen vanaf komende donderdag extra draaien.

De WK-vlag van de Dokkumer Vlaggen Centrale heeft een link naar gastland Brazilië. In het ontwerp is de Braziliaanse vlag terug te zien. De leeuw, het symbool van moed en kracht, is het middelpunt van de vlag.

DVC produceert niet alleen gewone vlaggen voor het WK, maar ook sjaaltjes, capes, beachvlaggen en spandoeken.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

Lees ook:Dokkumer Vlaggen Centrale maakt vlag voor eerste Koningsdag
Lees ook:Vlaggen Admiraliteitsdagen Dokkum uitverkocht
Lees ook:Dokkumer Vlaggencentrale maakt vlag voor medaillewinnaars Sochi
Lees ook:Dokkumer Vlaggen Centrale maakt honderden kampioensvlaggen
Lees ook:Burgemeester Ferd Crone: Ga vlaggen 4 en 5 mei

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>