Dokkumer Vlaggen Centrale maakt vlag voor eerste Koningsdag

Als er iets is dat past bij Koninklijke feesten en Hollandse feestdagen dan is het wel het traditionele vlaggen. Hoog in de mast bij feestelijke gebeurtenissen hijsen we die vlag. De Dokkumer Vlaggen Centrale (DVC) maakt er inmiddels traditie van om bij speciale gebeurtenissen een speciale vlag uit te brengen. Onlangs bracht DVC nog een vlag uit voor de Olympische medaillewinnaars. Nu komt DVC met weer een nieuwe vlag; die voor de allereerste Koningsdag van 26 april aanstaande. Het ontwerp is door DVC zelf gemaakt en gebaseerd op de populaire  vlag ter ere van de Troonwissel in 2013. Deze Troonwissel vlag was een groot succes. In drie maanden tijd werden meer dan 60.000 exemplaren verkocht.

Bij een historische gebeurtenis zoals de eerste Koningsdag hoort een speciale vlag, aldus Robert-Jan Hageman, algemeen directeur van Dokkumer Vlaggen Centrale. ‘Vlaggen en wimpels dragen bij aan een feestelijke sfeer en de Koningsvlag mag volgens ons niet ontbreken op de eerste Koningsdag.  Een vlag is bij uitstek geschikt om een historisch moment kracht bij te zetten.’ De vlag is sinds een maand verkrijgbaar via dvc.nl. De eerste honderd vlaggen zijn al verkocht.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook

Lees ook:Vlaggen Admiraliteitsdagen Dokkum uitverkocht
Lees ook:DVC produceert extra WK-vlaggen
Lees ook:Dokkumer Vlaggen Centrale maakt honderden kampioensvlaggen
Lees ook:Dokkumer Vlaggencentrale maakt vlag voor medaillewinnaars Sochi
Lees ook:Burgemeester Ferd Crone: Ga vlaggen 4 en 5 mei

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>