Broodje kameel verkrijgbaar in Leeuwarden

In Leeuwarden is sinds gisteren een broodje kameel verkrijgbaar. Bij Kwaliteitsslagerij de Schrans in Leeuwarden kun je voor 4,95 een broodje met kamelenburger bestellen. De eigenaar van de slagerij verwacht veel van de kamelenburger. ‘Kamelenvlees is heel lekker, het heeft de structuur van rundvlees, het is mals, het smaakt wat zoetig en is perfect vlees voor de slanke lijn. Er zit nagenoeg geen vet aan en het is ook nog eens cholesterolvrij.’

Het kamelenvlees komt uit Australië, waar kamelen een regelrechte plaag zijn geworden. Elke negen jaar verdubbeld de populatie wilde kamelen zich. De eigenaar van de slagerij verwacht dat binnenkort het in Leeuwarden net zo normaal is om een broodje kameel te eten als in Dubai, waar dat al heel normaal is.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook

Lees ook:Slagerij De Schrans haalt wereldrecord met gehaktbal van 643 kilo
Lees ook:Van der Meyde met benenwagen door Kollum in plaats van kameel
Lees ook:Signeersessie Andy van der Meyde start op kameel
Lees ook:Friezen stemmen op Johannes uit wraak!
Lees ook:23 Friese restaurants bieden Foodiebag aan

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>