Oliebollen uit Wolvega scoren een 9 in oliebollentest van AD

Echte Bakker Vliegendehond uit Wolvega heeft in de oliebollentest van het Algemeen Dagblad een 9 gescoord voor haar oliebollen. Daarmee staat de bakkerij op de vierde plaats in het klassement. Niet iedereen in Friesland presteerde zo goed als de Vliegendehond.

De Leeuwarder Gebakkraam heeft als een van de slechtste oliebollenbakkers gepresteerd. Het AD publiceerde vandaag de lijst waarin de vijf slechtste oliebollenbakkers met een 0 beoordeeld werden. Het AD schrijft over de kraam: ‘De Gebakkraam in Leeuwarden verkoopt ‘etterende gezwelletjes vol vies vet die bij het eten openbarsten. Heeft niets meer met oliebol te maken. Vroeger werd de uitbater hiervoor onthoofd.’

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

Lees ook:Smerigste oliebol van Friesland vind je dit jaar in Sneek
Lees ook:Bakkerij Vliegendehond Wolvega bakt opnieuw lekkerste oliebol van Friesland
Lees ook:Slechtste oliebol uit Friesland scoort voldoende in Oliebollentest
Lees ook:Smerigste oliebollen van Friesland vind je in Leeuwarden en Drachten
Lees ook:Beste oliebollen van Friesland opnieuw bij Bakkerij Vliegendehond Wolvega – maar zakt wel uit de top 10

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>