Leegstaande stadsherberg zoekt kleine ondernemers

De Stadsherberg in Sloten staat al twee jaar leeg en hier moet hoognodig verandering in komen, vindt Stichting Doarpen Bedriuw Fryslân. Zij willen een impuls geven aan de regio door meerdere kleine zelfstandigen het pand te laten betrekken. Om bedrijven warm te maken voor het pand houdt de stichting op 7 november een informatieavond voor bedrijven.

Ruimte voor meerdere ondernemers

De Stadsherberg staat op een goede locatie aan een van de belangrijkste toegangswegen naar het centrum. De beschikbare ruimte is geschikt voor meerdere ondernemers. De begane grond kan fungeren voor publiekgerichte activiteiten, de verdiepingen zijn geschikt voor zakelijke dienstverlening.

Informatieavond

De informatieavond vindt plaats op woensdag 7 november in restaurant Het Bolwerk in Sloten en begint om 20.00 uur. Tijdens deze avond zal worden ingegaan op de mogelijkheden van het pand en ondernemers.

Volg Friesland.blog.nl op Twitter!

Lees ook:Uniek pand te koop in Dokkum: voormalige distilleerderij van Sonnema Berenburg
Lees ook:Startende ondernemers kunnen winkelpand winnen in Gorredijk
Lees ook:Rinsma Fashion in actie voor Nepal
Lees ook:Nieuwe kringloopwinkel in Damwâld: Second Chance
Lees ook:Dieren komen om bij brand dierenopvang Norma’s Universum in Ferwert

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>