Ook Weidenaar Nederlands Kampioen op slagersvakbeurs

Op de slagersvakbeurs Slavakto in Utrecht zijn meer Friese bedrijven in de prijzen gevallen. Eerder deze week sleepte de Ternaarder slager Klaas-Theo Smit al een prijs in de wacht voor de lekkerste gehaktvariant. Op 19 september viel Weidenaar uit Dokkum in de prijzen met hun droge worst.

De boerenmetworsten van familiebedrijf Weidenaar worden door heel Nederland verkocht. Deze droge worsten wonnen de titel Nederlands Kampioen in de categorie ‘verduurzaamde droge worst’. In 2009 won Weidenaar ook al deze titel, die een keer in de drie jaar wordt uitgereikt.

Naast de titel voor de boerenmetworst kreeg Weidenaar ook certificaten voor zeeuwsspek, de boeren-en fijne leverworst, Friese-, Groningse- en Drentse droge worst, grillworst, kaasgrillworst en de varkens -en runderrollade. Met het verkrijgen van een certificaat wordt aangetoond dat deze producten tot de beste van Nederland behoren.

Weidenaar maakt al sinds 1927 de lekkerste worsten volgens oud recept.

Lees ook:Weidenaar uit Dokkum kampioen Friese droge worst
Lees ook:Het ultieme Friese vaderdagcadeau: de Grutte Pier droge worst
Lees ook:Weidenaar verwerkt Schotse Hooglander tot Runderdrogeworst
Lees ook:Productreview: Runderworst van Weidenaar
Lees ook:Weidenaar Worst levert aan Lowlands

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>