Vrijmarkten in Friesland ondanks kou redelijk bezocht

De vrijmarkten in Friesland dreigden vandaag volledig in het water te vallen, maar ondanks de slechte weersvoorspellingen durfden een flink aantal mensen het toch aan om hun kleedje uit te spreiden op een vrijmarkt. Desondanks werden de vrijmarkten minder goed bezocht als voorgaande jaren, toen het weer een stuk gunstiger was. Zo weet Omrop Fryslân te melden dat er in Leeuwarden maar een derde van het aantal stands van voorgaande jaren op de markt vertegenwoordigd is.

Vrijmarkt Damwâld

Ook in Damwâld, waar feestvereniging Mei Inoar Ien de organisator is van de jaarlijkse vrijmarkt op Koningsdag, was het te merken dat er veel minder kooplui op de markt aanwezig waren. Ook bezoekers waren er minder dan voorgaande jaren, maar daarover was niet echt te klagen. Voor 11.00 uur was het de hele ochtend droog geweest en daar maakten veel bezoekers dankbaar gebruik van.

Voor iedereen die in Damwâld van plan was om mee te doen maar vanwege het weer toch maar besloot om thuis te blijven; op zaterdag 9 juli aanstaande wordt er in Damwâld opnieuw een Garageverkoop georganiseerd. Lees hier over de Garageverkoop van vorig jaar!

Volg Friesland.blog.nl ook op TwitterFacebook en Instagram!

Lees ook:Gezellige drukte op Friese vrijmarkten
Lees ook:110 deelnemers aan eerste Garageverkoop Damwâld
Lees ook:Veel belangstelling voor Garageverkoop Damwâld
Lees ook:Vrijdagmarkt Leeuwarden weer terug op Zaailand
Lees ook:S.C. Heerenveen speelt oefenwedstrijd tegen VV Buitenpost

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>