Slachtemarathon uitverkocht voor wandelaars

15.000 wandelaars kunnen de komende tijd flink gaan oefenen voor de Slachtemarathon die plaats gaat vinden op 4 juni 2016. Vanochtend om 6.00 uur startte de kaartverkoop voor het wandel- en hardloopevenement. De kaartjes voor de wandelaars waren binnen een mum van tijd uitverkocht. Voor de hardlopers zijn er nog kaartjes beschikbaar. Vorige keer deden er 1500 hardlopers mee aan de marathon. Vandaag werden er al meer dan 1200 kaartjes voor hardlopers verkocht.

Slachtemarathon uitverkocht, maar nog veel belangstelling

Er waren ook mensen die achter het net visten bij de kaartverkoop voor de Slachtemarathon. Bij de redactie van Friesland.blog.nl kwamen daar zelfs berichtjes over binnen, dus mochten er nog mensen zijn die zich bedenken: wij weten nog wel iemand die graag kaartjes zou willen bemachtigen.

De Slachtemarathon wordt wel het mooiste wandelevenement van Friesland genoemd. De route gaat van Easterbierrum naar Raerd.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook! 

 

Lees ook:Slachtemarathon 2016 krijgt thema ‘Feest’
Lees ook:Morgen start de kaartverkoop voor de Slachtemarathon
Lees ook:Inschrijving Slachtemarathon voor Freonen van start
Lees ook:Extra Slachtemarathon in 2018
Lees ook:Slachtemarathon live te volgen op Omrop Fryslân

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>