Morgen start de kaartverkoop voor de Slachtemarathon

Morgenochtend om 6.00 uur gaat de kaartverkoop voor de Slachtemarathon van start. De Slachtemarathon vindt plaats op 4 juni 2016 en staat bekend als de mooiste marathon van Friesland. De marathon gaat van Easterbierrum naar Raerd. Wie mee wil doen kan maar beter zijn wekker zetten, want de afgelopen Slachtemarathons waren alle startbewijzen binnen één uur verzegd.

Het is dit jaar de vijfde keer dat de Slachtemarathon wordt georganiseerd. Vanwege het eerste lustrum heeft de organisatie gekozen voor het thema ‘Feest‘. Aan de Slachtemarathon doen zo’n 15.000 mensen mee.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook! 

 

Lees ook:Inschrijving Slachtemarathon voor Freonen van start
Lees ook:De Slachtemarathon 2016: één groot feest (+foto’s)
Lees ook:Groots loopevenement: Slachtemarathon op 4 juni 2016
Lees ook:Mar-athon Sneek wordt terugkerend evenement
Lees ook:Slachtemarathon uitverkocht voor wandelaars

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>