Al 297 klussen aangemeld voor NLdoet in Friesland

Organisaties in Friesland hebben al 297 klussen aangemeld voor het landelijke vrijwilligersweekend NLdoet. NLdoet vindt dit jaar plaats op 11 en 12 maart en is een initiatief van het Oranje Fonds. Tijdens NLdoet steken mensen de handen uit de mouwen voor aangemelde projecten. Vaak zijn dit klussen waar organisaties zelf niet aan toe komen of de grotere klussen, waarvoor meer vrijwilligers nodig zijn.

Eén van de klussen die aangemeld is is mensen met hersenletsel een dagje uit bieden naar het Dolfinarium. De Noorderbrug Sneek zoekt hiervoor vrijwilligers die de mensen wil begeleiden. De Skoatterakker in Heerenveen is op zoek naar vrijwilligers met groene vingers om te helpen in de moestuin.

Organisaties kunnen nog klussen aanmelden bij het Oranjefonds. Wanneer zij dit doen kunnen zij een bijdrage van maximaal €400,- krijgen.

Foto: Jeannette Schols

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook! 

Lees ook:NL Doet, nog veel vrijwilligers gezocht in Friesland
Lees ook:Dierenbescherming zoekt redders voor reekalfjes
Lees ook:Gratis ticket Welcome to the Village voor mensen met groene vingers
Lees ook:Groen licht voor herbouw molen Windlust Burum
Lees ook:‘Grote verkoping’ in Lichtpuntloods Kollumerzwaag

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>