Inschrijving Slachtemarathon voor Freonen van start

Hoeveel mensen zich vandaag precies ingeschreven hebben voor de Slachtemarathon op 4 juni aanstaande is nog niet bekend, maar dat er zich al veel mensen hebben ingeschreven moge duidelijk zijn. De inschrijving voor de wandel- en hardloopmarathon tussen Easterbierrum en Raerd ging vandaag open voor ‘Freonen’ van de Slachtemarathon. Belangstellenden die geen ‘Freon’ van de Slachtemarathon zijn moeten nog een week wachten. Op 9 januari om 6.00 uur gaat de voorinschrijving voor overige belangstellenden van start. De afgelopen Slachtemarathons waren de startbewijzen binnen één uur verzegd.

Het is dit jaar de vijfde keer dat de Slachtemarathon wordt georganiseerd. Vanwege het eerste lustrum heeft de organisatie gekozen voor het thema ‘Feest‘. Aan de Slachtemarathon doen zo’n 15.000 mensen mee.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook! 

Lees ook:Morgen start de kaartverkoop voor de Slachtemarathon
Lees ook:Groots loopevenement: Slachtemarathon op 4 juni 2016
Lees ook:Slachtemarathon uitverkocht voor wandelaars
Lees ook:De Slachtemarathon 2016: één groot feest (+foto’s)
Lees ook:Extra Slachtemarathon in 2018

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>